søndag 12. februar 2012

Mere votter

Disse vottene strikket jeg til min venninne til jul. Hun så dem i en garnbutikk vi var innom på en shoppingtur til Vennesla i høst, og hun falt helt for dem. De var ikke til salgs, og da fant jeg ut at det kunne være en fin julegave til henne. Litt sent ute med å blogge dem...

Oppskriften er fra Garnstudio og finnes her. Garnet er Eskimo og pelskanten er heklet i Puddel, begge garntypene fra Drops.

lørdag 11. februar 2012

Bellas mittens




Ikke så bra bilde...
Disse vottene strikket jeg i julegaver, har bare ikke fått vist dem før. Alle tre parene er strikket i Alfa fra Sandnes Garn. Oppskriften finner du her. Har strikket den korte versjonen. Da går det med to nøster.

fredag 10. februar 2012

Vimpler og hjerter








Disse vimplene og hjertene laget jeg til mine to nieser i Stavanger etter at de hadde vært på besøk her noen dager. Brukte Tildastoffer og bånd fra Panduro og Stoff og Stil.

torsdag 9. februar 2012

Flere oppslagstavler

Disse oppslagstavlene lagde jeg for en stund siden. Jeg har trukket lerreter med Tildastoff og pyntet med kroklisser og knapper i kryssene. Disse er supre til å henge opp bilder, invitasjoner og kort. Fant ideen til disse oppslagstavlene i boka Tildas Hus. Har laget flere av disse og gitt bort i gaver.

Her har jeg også sydd en matchende vimpelrekke i søte Tildastoffer fra Panduro. Her har jeg brukt satengbånd og har festet det med knappenåler i kryssene.


onsdag 8. februar 2012

Cerise puter

Disse putene sydde jeg til min datters rom etter at hun malte den ene veggen på rommet sitt i denne fargen. Fant stoffet på Stoff og Stil, og syntes det passet så godt. Sydde på et bånd til pynt.

Trakk også et lerret med stoffet og surret med en kroklisse i samme farge, og vips en super oppslagstavle til å henge opp bilder , kort og andre ting.


tirsdag 7. februar 2012

Julebrikke med strykemerke

På Festningen i fjor så min venninne en julebrikke hun ønsket å kjøpe, men det viste seg å være bare for utstilling. Hun ble veldig lei seg for det, og da fant jeg ut at jeg kunne sy en til henne. Hun valgte ut stoffene og strykemerket selv. Synes motivet er ganske søtt.

mandag 6. februar 2012

Nyttårsløper



Litt sent ute, men bedre sent enn aldri... Denne løperen sydde jeg til en venninne. Den ble veldig godt mottatt. Mønsteret og stoffene kjøpte jeg på Kreativ quilt her i Kristiansand.

søndag 5. februar 2012

Enda mer sokker...

Nå er jeg endelig ferdig med tre nattevakter på rad, og jeg har fri over en uke. Jippi! Har ikke fått strikket så mye, men bruker sjansen til å få blogget ting jeg har laget tidligere.

Disse sokkene strikket jeg også til min datter ifjor. Hun har brukt dem mye, de er supre å ha inni lange støvler. De er strikket i Fabel og oppskriften finner du her.



lørdag 4. februar 2012

Flere sokker...

Disse sokkene strikket jeg ifjor, men har ikke blogget dem før. De er alle strikket etter oppskrift fra Garnstudio. Oppskriften finnes her.
Disse strikket jeg til meg selv. 

De er strikket i Regia.

Disse strikket jeg til min datter.

Strikket i Regia.


Disse er lillebrors sokker, han valgte garnet selv, Online.
Dette garnet er med strikk, supert sokkegarn. 
Storebror sine. "De beste sokkene jeg noengang har hatt!", sa han.