onsdag 25. januar 2012

Det ble en laang pause grunnet sykdom og mye jobbing. Litt strikking har jeg klart å få tid til da... Jeg meldte meg blant annet på TTL Mystery Sock 2012 på Ravelry. Veldig gøy å strikke en sokk som jeg ikke aner hvordan blir seende ut. Og spennende å strikke sammen med strikkere fra hele verden. Vi får et clue hver søndag. Jeg likte mønsteret så godt at jeg like godt strikker to par sokker av dette mønsteret:
Dette er første clue på Mysterysokkene. 

Her ser dere Wollmeisegarnet jeg bruker til det grønne paret.
Her er jeg ferdig med clue nummer to. 
Her har jeg begynt på clue tre på den ene sokken


3 kommentarer:

 1. åååå.....herlige farger og mønster! Håper du er på beina igjen nå!

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Så hyggelig at du har vært på besøk på bloggen min, det er jo så hyggelig med alle kommentarene. Nå har jeg ruslet rundt her inne hos deg, og da ser jeg jo at vi var med på denne samstrikken begge to. Så strikker du jo også så mye annet pent! Men jeg lurer på hvor du har klart å få tak i Regia Silk garnet i mange forskjellige farger? Jeg har bare klart å finne det i hvitt. Synes det er et nydelig garn! Ha en fin strikkehøst!

  SvarSlett
  Svar
  1. Regia Silk har jeg kjøpt på en garnbutikk i Kristiansand, Langfeldt Garn AS. Jeg har også kjøpt Regia i Tyskland, men ikke Silk da. Jeg er veldig glad i Regia Silk til forskjellig bruk, synes det er så mykt, og så er det jo ikke dumt med 10 års garanti mot slitasje på toppen. Ha en fin dag!

   Slett