torsdag 13. juni 2013

På pinnene nå


Jeg har begynt på bunadstømper til min mann. Jeg har planer om å kjøpe bunad til min mann, og da var det greit å begynne med strømpene. De strikkes på pinne 2 mm, men siden min mann har slanke legger, valgte jeg å strikke dem på pinne 1.75 mm. Synes ikke det er pent med ullstrømper som krøller seg i bunadskoene nemlig! 

Ikke lett å få tak i pinner utenom halve størrelser her i Norge, men fant til slutt noen Addi Lace-pinner på E-bay. Rask levering, så ingen problem å handle fra utlandet. 


2 kommentarer:

  1. Så hyggelig at du lot deg inspirere ;o) Nå har jeg lagt til litt mer , maskeantallet bl.a Lykke til med bunadstrømpene. Jeg har strikket et par til en av sønnene mine, du finner dem i min gamle blogg om du ser under sokker tror jeg. Det var en kjempejobb, vridninger på alle pinner! Men hva gjør man ikke for barna sine! Ja, mann og barnebarn også for den sakens skyld. Ha en strålende sensommer!

    SvarSlett
    Svar
    1. Sent svar, ja det har virkelig vært en strålende sensommer! Jeg får sjekke ut den gamle bloggen din igjen og se om jeg kan finne litt inspirasjon til å strikke litt mer på bunadstrømpene. De har blitt nedprioritert i hele sommer, men nå nærmer det seg at bunaden til mannen min skal være ferdig...

      Slett