mandag 12. mars 2012

Genial

Denne lille leselampa må jeg bare vise, den er helt enkelt genial! Litt vanskelig å få øye på den siden den er så liten. Må også vise blomstene jeg fikk av svigers da de var på middag sist. Deilig med vår på terrassen!

Lampa festes enkelt på boka, og så er det bare å lese i vei på senga uten å forstyrre eventuelle sengekamerater som heller vil sove. Denne lampa var det min sønn som kjøpte, men jeg lånte den en natt jeg ikke fikk sove. Den lyser opp hele boka med et behagelig lys.
Her kommer også et lite lesetips fra meg: Lars Kepler er et pseudonym og bak det gjemmer det seg et svensk ektepar. Den første boka i trilogien Hypnotisøren er veldig spennende. Jeg har såvidt begynt på andre bok, og skal skynde meg og kjøpe tredje bok som nettopp har kommet ut på norsk. Jeg leser litt i perioder, og nå er jeg inne i en leseperiode igjen. Har lest de fem bøkene til Karl Ove Knausgård, se tidligere innleg her. Gleder meg til sjette og siste bok også, men har ikke fått kjøpt meg den enda.

Lykke er å være ferdig med dagens husarbeid og dagens treningstur og så sette seg ned med et glass Pepsi Max og en god bok. Jeg har de siste par uker gått en fast runde på formiddagen. Jeg bare gjør det uten å kjenne etter om jeg har lyst eller ork. Det er deilig å jobbe når andre har fri, for da har man ofte fri når andre er på jobb... I morgen er det jobb igjen på meg også etter at jeg har vært sykemeldt en stund.

Ha en fin uke alle sammen!


2 kommentarer:

 1. Koselig å titte innom deg i gjen.
  Flotte oppslagstavler,strikk og smart leselys.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Litt sent ute, men gøy at du følger med Linda.

   Slett