tirsdag 28. august 2012

Et lite livstegn fra meg

Hei, her er jeg igjen for å fortelle at jeg fortsatt er her. Jeg har ikke hatt overskudd til noe blogging i sommer, da jeg har vært syk store deler av sommeren på grunn av komplikasjoner etter en operasjon. Jeg har ikke orket å strikke så mye, og det sier det meste...

Likevel har jeg begynt på et par store prosjekter siden sist. Jeg fikke se VM-genseren for 2013, og falt pladask. Jeg dro rett til byen og kjøpte garn og satte igang. Har kommet ganske langt, er nesten ferdig med bolen og har begynt på armene. Som du ser, bruker jeg Magic Loop. Garnet er Falk fra SandnesGarn, et nytt bekjentskap for meg.
Idag måtte jeg avgårde igjen til garnbutikken og kjøpe garn til et nytt prosjekt. Jeg skal nemlig på cruise neste uke, og da må jeg ha med strikketøy som ikke krever så mye telling og tankevirksomhet. Fant ut at en mariusgenser med rundfelling kunne passe utmerket som feriestrikk. Jeg valgte det anbefalte garnet, Alpakka fra SandnesGarn siden jeg vil ha en varm genser.
Jeg har lenge hatt lyst til å strikke en mariusgenser til meg selv. Nå er det bare et spørsmål om jeg klarer å la være og strikke før jeg kommer meg avgårde. Jeg har nemlig begynt så smått siden jeg synes det er godt å slippe å telle og legge opp midt i folkevrimmelen på flyplasser og lignende. Det er bare så vanskelig å stoppe nå siden det gøyeste jeg vet er å strikke på et nytt prosjekt. Får virkelig stålsette meg... Har heldigvis ikke så mye tid til å strikke nå likevel siden hele familien skal avgårde å se KonTikifilmen på kino straks. Håper dere ikke har gitt opp å følge bloggen min. Håper å bli i bedre form snart så jeg kan oppdatere litt oftere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar