fredag 30. september 2011

Gårdsdagens trening...


ble en joggetur i Terrengkarusellen. Det var en deilig tur i det nydelige og varme været. Idag har jeg bakt og kost meg på kjøkkenet.
Bildet er lånt fra bloggen Passion4baking. Disse Delicious Baked Vanilla Doughnuts var helt fantastisk gode! Jeg fikk ikke tatt bilde selv i farta. Skal jobbe nattevakt i helgen, så det blir kanskje tid til litt strikking håper jeg... Koselig å se at noen har funnet veien til den lille bloggen min. Ha en god helg alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Takk for besøk i bloggen min. :) Grattis med ny blogg, det er kjempemorro. Gleder meg til å se innom deg av og til. :) Ønsker deg en god og kreativ helg.

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Mmmmm....desse såg gode ut!! Ein koseleg blogg du har,- her kjem eg garantert tilbake. Må nok legge deg til blogglista mi i løpet av helga. Ønskjer deg ei fin helg, gode nattevakter og god strikking. ;)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny blogg! Har tatt meg en runde og sett på hva du lager. Håndarbeid og trening liker jeg godt. Nydelige små plagg og så det flotte teppet. Legger meg til som følger. God helg!

  SvarSlett
 4. Koselig at du kom på besøk i bloggen min;) og gratulerer med blogg!
  Disse doughnuts`ene så sååå gode ut, fin farge også :)
  Ha ei toppers helg :)

  SvarSlett