fredag 14. juni 2013

Ferielitteratur

Endelig er den her! Jo Nesbøs siste bok i serien om Harry Hole, Politi. Jeg har nettopp lest alle de tidligere bøkene i serien siden det var så lenge siden jeg leste de første bøkene da de kom ut på nittitallet. Jeg koste meg skikkelig med bøkene, selv om bøkene varierte litt i kvalitet. Aller best likte jeg nok Panserhjerte, Rødstupe og Marekors hvis jeg ikke husker helt feil i farta.
Gleder meg veldig til å begynne på Politi, men skal spare den litt til. Har nemlig nettopp begynt på Jussi Adler-Olsens siste bok Marco-effekten. Dette er også en krimserie, forfatteren er dansk og skriver veldig bra og handlingen er spennende med til tider groteske beskrivelser av fryktelige hendelser. Løp og kjøp!
Etterpå venter Lars Keplers fjerde bok Sandmannen. Lars Kepler er et pseudonum og bøkene er skrevet av et svensk ektepar. Bøkene er noe av det beste jeg har lest noen gang. Utrolig spennende og velskrevet. Kan virkelig anbefales! 
I det siste har jeg lest veldig mye krim, så da passer det bra med litt annen litteratur innimellom. Den umulige kjærlighetens hus fikk jeg av min venninne Berit til bursdagen min tidligere i vår. 
Som du skjønner, er ferielitteraturen min klar. Gleder meg til lange, varme sommerkvelder med lesing på verandaen! Hva leser du nå?

4 kommentarer:

 1. Jeg leser ingenting faktisk. Dagene er fylt med barnepass og trilleturer og litt husarbeid. Akkurat nå har jeg en brøddeig på gang, og støvsugeren venter....

  Riktig god helg! Kos deg med bøkene!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er rett og slett ikke tid til alt, så en får bytte litt på hva en kan kose seg med når det er en ledig stund mellom alle plikter.

   Slett
 2. Der er ikke noget bedre end en god bog! jeg er også i gang med Jussi adlers bøger de er bare super gode! God læselyst!

  SvarSlett