torsdag 27. oktober 2011

Lykke...

Har invistert i nye strikkepinner i dag. Var i byen for en MR-undersøkelse av hånden min, og benyttet sjansen til å ta en tur innom en av mine favorittbutikker Karmin garn og gaver. Har vært litt skeptisk til disse pinnene tidligere, men nå skjønner jeg ikke hvorfor. De er virkelig en fryd å strikke med, og så er de jo pene å se på også da.
Kjøpte meg noen firkantede strømpepinner også. Jeg har leddgikt og jeg har lest på diverse nettsteder at de firkantede pinnene er bedre å strikke med. Skal bli spennende å prøve. De var utsolgt for endel størrelser, men noen fikk jeg da med meg hjem.
Tenk at noen trepinner kan bringe så mye lykke... Jeg har jo opp gjennom årene anskaffet meg en anstendig samling av pinner. Strømpepinner, rette pinner, rundpinner og flettepinner. Nå kan de fleste av disse pensjoneres eller i det minste se frem til en lang og velfortjent ferie. Heretter vil jeg nemlig bare bruke mine nye KnitPro pinner.
Her ser dere pinnene i bruk. Som noen kanskje ser, har jeg begynt på Det hele kongeriget - Prinsesvøbet - Marys royale svøb. Kjært barn, mange navn. Jeg har lenge hatt lyst til å strikke dette. Jeg har vært usikker på hva slags garn jeg skulle velge. Tror det blir bra med dette. Det kjennes supermykt, så får vi se når det blir ferdig om det var et klokt valg. Jeg har ingen mottaker til teppet enda. Jeg sier til ungene mine at jeg strikker til barnebarna mine, og da himler de bare med øynene. De er ikke mer enn 18, 16 og 12 år enda så det er muligens ikke så rart. Best å være tidlig ute synes jeg, det er jo så mye fint å strikke til babyer, he, he. Og om jeg ikke skulle bli bestemor med det første, er det alltid greit å ha noe ferdigstrikket dersom det skulle være noen som får en baby.

Nå skal jeg kose meg med å se på de nye, fine strikkepinnene mine og strikke litt videre på Prinseteppet. Kanskje jeg skal gjøre ferdig kåpa jeg holder på med. Ikke mye igjen nå, bare kragen og litt på siste armen.

2 kommentarer:

  1. Du strikker nydelig! Jeg har heller aldri prøvd slike pinner, så kanskje jeg også skulle skaffe meg slike :) Kos deg!

    SvarSlett
  2. Det synes jeg du skal prøve. Tusen takk for hyggelige ord!

    SvarSlett