fredag 19. oktober 2012

Babygave strikket to ganger

Jeg har strikket litt stash til en ny nabobaby. Valgte å strikke i Regia Silk denne gangen, det garnet er supermykt og fargen passer en liten guttebaby godt synes jeg. Jeg måtte strikke både lua og skjerfet to ganger, for som dere kanskje vet, har vi fått katt. Han er fremdeles kattunge selv om han er nesten seks kilo tung. Han liker å leke med det meste, og da han fant en lue og et skjerf liggende til tørk på badegulvet, og appåtil med ikke-festede tråder liggende og lokke, ble fristelsen for stor. Det var et sørgelig syn som møtte meg da jeg skulle inn for å hente lua og skjerfet. Ikke noe annet å gjøre enn å legge opp på nytt, og strikke i vei. Nå er gaven overlevert, så er det bare å håpe at det passer, og at det kan varme en liten kropp i høst og vinter.Mønster: Gros djevellueSmetteskjerf og Stay-on-baby-booties
Garn: Regia Silk 4-fädig
Pinner: 2.5 og 3 mm
Forbruk: 70 g tilsammen

Slenger med et bilde av "synderen" også.


Han er såpass søt at han ble tilgitt umiddelbart. Han elsker å ligge tett inntil meg i sofaen mens jeg strikker. Nå skal det sies at vi måtte jobbe litt for at han ikke skulle leke med nøstene mens jeg strikker. Han lærte imidlertid veldig fort, så nå bare ligger han og slapper av mens nøstene triller fristende på gulvet nedenfor. Flink pus!

4 kommentarer:

  1. Lekkert sett i et nydelig garn! Jeg la meg til som følger hos deg jeg!

    SvarSlett
  2. Lekkert sett. Har nå rota litt rundt og bloggen din og sett mye fint og fått mange tips. Gleder meg til å følge deg videre.

    SvarSlett