tirsdag 6. desember 2011

Vinneren!

Som jeg skrev i går, var det igår offisiell åpning av julegata her vi bor. Det har blitt tradisjon. Alle som bor i gata, samles først til gløgg og pepperkaker hos en av naboene. Etterpå går alle i samlet flokk fra hus til hus og julelysene settes på etter hvert. Til slutt samles alle på lekeplassen, og det blir kåret en vinner (det huset som er mest harry/finest/styggest/mest glorete - alt etter øyet som ser). I år var det vårt hus som vant, og sønnen min Benjamin kunne stolt motta premien. Kriteriene er at nissen SKAL stå på huset og lyse hele adventstiden. Ikke alle som er like begeistret for det, men litt moro må man lage nå i mørketida.
Her er den nybakte vinneren med premien. Han er i allefall veldig fornøyd med nissen han vant. Benjamin hadde også pyntet lekehytta på lekeplassen og postkassestativet i gata.

I fjor hadde vi ikke ett eneste julelys på utsiden siden jeg egentlig ikke er så vilt begeistret for slikt, men minstemann syntes nok det var litt stusselig hos oss da, så i år ramlet vi utpå vi også. Og det tok nok litt av, skal innrømme det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar